WORKSHOP 1 KRALEN/LINT TASSENHANGER MAKEN MET (KLEINE) BY CAATJE HIGH TEA

Artikel 6 van 9
€ 29,95 (exclusief btw)

Tijdens onze Workshop Kralen/lint Tassenhanger maken maken we elk 1 tassenhanger, waarbij keuze is uit diverse kleuren lint, kralen en accessoires. Leuk voor uzelf, maar ook heel geschikt om kado te geven.

Rondom de workshop wordt een heerlijke (kleine) By Caatje High Tea geserveerd met verschillende theesoorten en een gevarieerd assortiment hartige en zoete home-made lekkernijen. Wij gebruiken hierbij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige, losse, biologische thee.

Mocht er sprake zijn van een allergie, dan vernemen wij dit uiteraard graag op het moment van de boeking, zodat wij hiervoor eventueel een passend alternatief kunnen bieden.  

Onze high tea's zijn mogelijk op de vrijdag, zaterdag en zondag en dienen minimaal 2 weken van te voren geboekt en betaald te worden. (Overige dagen in overleg.) 
Vul het aantal deelnemers in bij aantal en vermeld de datum en het tijdstip waarop u de workshop wenst.
Na uw aanmelding nemen wij altijd kontakt met u op of de gewenste datum mogelijk is. 

Alle benodigde materialen zijn inbegrepen.

Totale duur                           : 2 uur
Minimum aantal personen    : 2 
Kosten                                   : Euro 29,95 per persoon

Vermeld de gewenste locatie voor de door u bestelde high tea s.v.p. in het opmerkingenveld in uw bestelling.
In de plaatsen Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerk zijn de kosten zonder meerprijs. Voor overige plaatsen dient de meerprijs te worden afgestemd. Wij nemen dan nog kontakt met u op over de mogelijkheden.

NB:
Wilt u voor het boeken liever eerst nadere informatie over deze workshop ontvangen, vul dan ons contactformulier in. Na ontvangst hiervan informeren wij u zo spoedig mogelijk of nemen kontakt met u op. 

© 2019 - 2024 ByCaatje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel