BY CAATJE HIGH TEA BOX

Gunt u iemand een "geluksmomentje", wilt u iemand een "hart onder de riem steken" of wilt u wellicht zelf een high tea geven, maar heeft u geen zin, tijd of mogelijkheid om de lekkernijen zelf te maken?, bestel dan onze By Caatje High Tea Box! Deze wordt geleverd in een mooie cateringdoos (zonder servies/bestek) welke is gevuld met diverse soorten biologische thee van hoge kwaliteit, heerlijke hartige en zoete lekkernijen (voornamelijk) home-made en voorzien van een instructie voor het opwarmen van sommige gerechten. Zowel voor de kleine als grote trek.
Hiervoor hoeft u niet de deur uit; w
ij brengen deze box persoonlijk, zonder bezorgkosten en contactloos op de door u gewenste locatie binnen ons bezorggebied; Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk en Zwijndrecht. Contactloos afhalen op ons adres (op afspraak) is daarnaast ook mogelijk.

Wij benadrukken, dat de inhoud van de By Caatje High Tea boxen door By Caatje wordt gemaakt volgens de HACCP-regels; schoon en veilig dus!

De By Caatje High Tea Box is in diverse maten verkrijgbaar. De inhoud is wisselend. Zie de actuele inhoud bij de verschillende maten.
Deze boxen dienen minimaal 5 dagen van te voren besteld en betaald te worden.
Kies voor hoeveel personen u wenst te bestellen, welke box u wenst en op welke dag en tijd deze bezorgd dient te worden.
Onze standaard afleverdagen zijn donderdag, zaterdag en zondag. Overige dagen kunnen in overleg ingepland worden.

Tip:
Wilt u de High Tea Box cadeau geven en een felicitatiekaart (met/zonder tekst) bijvoegen, bestel deze dan eenvoudig via uit onze rubriek Felicitatiekaarten. Indien gewenst kunnen wij voor u daarop een tekst vermelden.

Sorteer op
 • By Caatje Kleine High Tea Box
  By Caatje Kleine High Tea Box

  De By Caatje Kleine High Tea Box wordt geleverd in een mooie cateringdoos (zonder servies/bestek) en bestaat per persoon uit:

  - 2 soorten By Caatje losse kwaliteitsthee (goed voor 4 koppen)
  Maak een keuze uit 2 van de volgende…

  € 9,95
 • By Caatje Koninklijke High Tea Box
  By Caatje Koninklijke High Tea Box

  De By Caatje Koninklijke High Tea Box wordt geleverd in een mooie cateringdoos (zonder servies/bestek) en bestaatper persoonuit:

  - 2 soorten By Caatje losse kwaliteitsthee (goed voor 4 koppen)
  Maak een keuze uit 2 van de volgende…

  € 14,95
 • By Caatje Sublieme High Tea Box
  By Caatje Sublieme High Tea Box

  De By Caatje Sublieme High Tea Box wordt geleverd in een mooie cateringdoos (zonder servies/bestek) en bestaat per persoon uit:

  - 3 soorten By Caatje losse kwaliteitsthee (goed voor 6 koppen)
  Maak een keuze uit 3 van de volgende…

  € 19,95
© 2019 - 2020 ByCaatje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel