BY CAATJE ROYAL HIGH TEA

Artikel 1 van 12
€ 26,95 (exclusief btw)

De By Caatje Royal High Tea wordt in ons variabele leenservies geserveerd met 3 verschillende theesoorten en een gevarieerd en uitgebreid assortiment hartige en zoete (voornamelijk) home-made lekkernijen. Hierbij serveren wij ook een soepje vooraf. Wij gebruiken daarnaast uitsluitend kwalitatief hoogwaardige, losse, biologische thee. Bij theekeuze kunt u opgeven welke 3 theesoorten u wenst.

Voor wijziging naar vlees, vis of vegetarisch kunnen wij eventueel een passend alternatief bieden.

Onze high tea's zijn normaal gesproken alleen mogelijk op de vrijdag, zaterdag en zondag. (In samenspraak kan wellicht ook op een andere dag uw high tea verzorgd worden.) Gelieve 2 weken van te voren te boeken en te betalen. Wil je met een kortere termijn bestellen, neem dan s.v.p. telefonisch kontakt op over de mogelijkheden op telefoonnummer 06-55977881.  

Vul het aantal deelnemers in bij aantal en vermeld de datum en het tijdstip waarop u de high tea wenst.
Na uw aanmelding nemen wij altijd kontakt met u op of de gewenste datum mogelijk is. 

Minimum aantal personen    : 2 
Kosten                                   : Euro 26,95 per persoon

 
Voor uitbreiding van deze high tea met extra artikelen klik hier

Vermeld u de gewenste locatie voor de door u bestelde high tea s.v.p. in het opmerkingenveld in uw bestelling.
In de plaatsen Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerk zijn de kosten zonder meerprijs. Voor overige plaatsen dient de meerprijs te worden afgestemd. Wij nemen dan nog kontakt met u op over de mogelijkheden. Na de high tea op uw locatie halen wij ons servies op afspraak bij u op. (Mocht er onverhoopt schade hieraan zijn ontstaan, zijn wij genoodzaakt de kosten hiervoor in rekening te brengen.) 

NB:
Wilt u voor het boeken liever eerst nadere informatie over deze high tea ontvangen, vul dan ons contactformulier in. Na ontvangst hiervan informeren wij u zo spoedig mogelijk of nemen kontakt met u op. 

© 2019 - 2024 ByCaatje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel