Milieu

Het milieu is erg belangrijk voor By Caatje. We hebben ten slotte maar 1 wereld, waar wij met z'n allen erg zuinig op moeten zijn!

By Caatje levert recycelbare lepels in de High Tea Boxen en maakt bij het verzenden van pakketten uitsluitend gebruik van gerecycelde dozen. Het kan dus zijn dat er op een doos een naam van een ander bedrijf vermeld staat. Als vulmateriaal gebruikt By Caatje tevens uitsluitend gerecyceld vulmateriaal, bijvoorbeeld afkomstig uit leveringen van onze leveranciers. Indien u groene, naar popcorn ruikende bolletjes in uw doos aantreft, dan is dat de volledig biologisch afbreekbare Bio One van Loosefill. Wij adviseren u onze opvulmaterialen ook weer te hergebruiken. Vanwege hygiene zijn de kartonnen By Caatje High Tea Boxen niet

gerecyceld. U kunt ons ook helpen het milieu minder te belasten, door uw bestelling zelf bij ons af te halen. Dit scheelt weer in de verpakking die anders nodig is om uw bestelling te verzenden.

Vanwege de opgelegde SUP-toeslag (toeslag voor Single Use Plastic) heeft By Caatje besloten de prijzen van de betreffende artikelen te verlagen. Met bijtelling van de SUP-toeslag blijft de prijs uiteindelijk voor de consument gelijk!
In de in de webshop vermelde prijzen voor deze artikelen is de SUP-toeslag reeds opgenomen! Deze toeslag wordt op de faktuur per van toepassing zijnd artikel apart vermeld. 

De losse kwaliteitsthee van By Caatje is biologisch. Onze leverancier is gecertificeerd voor de verwerking van en groothandel in biologische thee, kruiden, specerijen en vruchten door de Skal (NL-BIO-01), de enige, onafhankelijke toezichthouder voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. De biologische theëen op onze site kunt u (bij de losse producten) herkennen aan het officiële Europese logo:

in combinatie met de aanduiding biologische productiemethode"NL-BIO-01 Skal 13351".

 

 

 

© 2019 - 2024 ByCaatje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel