OVER BY CAATJE

Mijn naam is Karin Tillemans (Caatje zelf), eigenaresse van By Caatje.

Mijn droom, het combineren van mijn (vele) hobbies, is met deze website uitgekomen. Het bakken van taarten en andere lekkernijen is de oorsprong van mijn enthousiasme voor het verzorgen van high tea’s met wisselende gerechten. Om mijn kennis te vergroten en de kwaliteit te verhogen, heb ik een horecacursus gedaan. 

Alle op de website aangeboden cadeau-artikelen zijn door mijzelf handgemaakt. Omdat ik het maken daarvan ook graag aan anderen wil leren, organiseer ik workshops in het maken van diverse accessoires onder het genot van een high tea. Nadat ik mij had verdiept in de geschiedenis en productie van thee, werd de By Caatje High Tea Plus geboren; een uitgebreide high tea vergezeld door een door mij gegeven (gratis) mini-theecursus als unieke extra dimensie. De combinatie workshop met high tea miste ik in het aanbod op de "high tea markt" (en zeker met de in Nederland unieke mini-theecursus erbij), reden waarom ik dit heb opgezet. 

Tevens verzorg ik levering aan huis van de By Caatje High Tea Box, voor degene die thuis een high tea wil houden zonder er zelf voor te hoeven bakken of winkelen of als cadeau. Ik bied diverse varianten qua workshops, high tea's en high tea boxen. 

Kijk rustig rond op deze website. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via de Contact rubriek of stuur mij een What's app! Ik begroet jou natuurlijk ook graag persoonlijk op een van de By Caatje workshops en/of high tea’s.

Tot snel By Caatje!

                                           

© 2019 - 2024 ByCaatje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel