WORKSHOP 1 MACRAME VEER MAKEN MET (KLEINE) BY CAATJE HIGH TEA

Vorige Artikel 6 van 9 Volgende
€ 29,95 (exclusief 0% btw)

Tijdens onze Workshop 1 Macrame Veer maken maken we elk 1 macrame veer, waarbij keuze is uit diverse kleuren macrame touw. Aan het eind neemt u de zelfgemaakte veer in een mooie verpakking mee naar huis. Leuk voor uzelf, maar ook heel geschikt om kado te geven.

Rondom de workshop wordt een heerlijke (kleine) By Caatje High Tea geserveerd met verschillende theesoorten en een gevarieerd assortiment hartige en zoete home-made lekkernijen. Wij gebruiken hierbij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige, losse, biologische thee.

Mocht er sprake zijn van een allergie, dan vernemen wij dit uiteraard graag op het moment van de boeking, zodat wij hiervoor eventueel een passend alternatief kunnen bieden. Wij zijn vanwege de duurdere ingredienten helaas wel genoodzaakt om per persoon met allergie Euro 2,50 meerprijs in rekening te brengen. 

Onze high tea's zijn mogelijk op de donderdag en zaterdag en dienen minimaal 2 weken van te voren geboekt en betaald te worden. (Overige dagen in overleg.) 
Vul het aantal deelnemers in bij aantal en vermeld de datum en het tijdstip waarop u de workshop wenst.
Na uw aanmelding nemen wij altijd kontakt met u op of de gewenste datum mogelijk is. 

Alle benodigde materialen zijn inbegrepen.

Totale duur                           : 2 uur

Kosten                                   : Euro 29,95 per persoon

In verband met de huidige Corona-maatregelen kunt u deze workshop op dit moment helaas niet boeken voor op onze (externe) locatie in Hendrik-Ido-Ambacht, maar wel voor bij u thuis, mits aan het maximum aantal gasten wordt voldaan inclusief degene die de workshop geeft en de 1,5 meter afstand. (Normaal gesproken geldt overigens een minimum van 4 deelnemers.) 

In de plaatsen Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerk zijn de kosten zonder meerprijs. Voor overige plaatsen dient de meerprijs te worden afgestemd. Wij nemen dan nog kontakt met u op over de mogelijkheden.

NB:
Wilt u voor het boeken liever eerst nadere informatie over deze workshop ontvangen, vul dan ons contactformulier in. Na ontvangst hiervan informeren wij u zo spoedig mogelijk of nemen kontakt met u op. 

© 2019 - 2021 ByCaatje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel