WORKSHOP MACRAME VEER EN TASSENHANGER MAKEN MET BY CAATJE HIGH TEA PLUS

Vorige Artikel 7 van 9 Volgende
€ 44,95 (exclusief 0% btw)

Tijdens onze Workshop Macrame Veer en Tassenhanger maken maken we elk 1 veer en 1 tassenhanger veer door middel van macrame. Hierbij is keuze uit diverse kleuren macrame touw. Aan het eind neemt u de zelfgemaakte veer en tassenhanger in een mooie verpakking mee naar huis. Leuk voor uzelf, maar ook heel geschikt om kado te geven.

Rondom de workshop wordt een heerlijke exclusieve By Caatje High Tea Plus geserveerd met verschillende theesoorten en een gevarieerd assortiment van hartige en zoete home-made lekkernijen. Hierbij serveren wij een soepje vooraf. 

De By Caatje High Tea Plus is veel meer dan een "gewone" high tea. Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige losse theesoorten en dat proeft u!! Wij serveren hierbij een gevarieerd assortiment van voornamelijk home-made lekkernijen (anders dan in onze High tea boxen). Daarnaast wordt een gratis mini-theecursus gegeven met vakkundige uitleg over de ontdekking van thee, het ontstaan van de high tea en informatie over herkomst en productie van de diverse theesoorten. Dit is echt uniek in Nederland! Wij noemen het dan ook By Caatje High Tea Plus!

Mocht er sprake zijn van een allergie, dan vernemen wij dit uiteraard graag op het moment van de boeking, zodat wij hiervoor eventueel een passend alternatief kunnen bieden. Wij zijn vanwege de duurdere ingredienten helaas wel genoodzaakt om per persoon met allergie Euro 2,50 meerprijs in rekening te brengen.

Onze high tea's zijn mogelijk op de donderdag en zaterdag en dienen minimaal 2 weken van te voren geboekt en betaald te worden. (Overige dagen in overleg.) 
Vul het aantal deelnemers in bij aantal en vermeld de datum en het tijdstip waarop u de workshop wenst.
Na uw aanmelding nemen wij altijd kontakt met u op of de gewenste datum mogelijk is. 

Alle benodigde materialen zijn inbegrepen.

Totale duur                           : 3 uur

Kosten                                   : Euro 44,95 per persoon

In verband met de huidige Corona-maatregelen kunt u deze workshop op dit moment helaas niet boeken voor op onze (externe) locatie in Hendrik-Ido-Ambacht, maar wel voor bij u thuis, mits aan het maximum aantal gasten wordt voldaan inclusief degene die de workshop geeft en de 1,5 meter afstand. (Normaal gesproken geldt overigens een minimum van 4 deelnemers.) 

In de plaatsen Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerk zijn de kosten zonder meerprijs. Voor overige plaatsen dient de meerprijs te worden afgestemd. Wij nemen dan nog kontakt met u op over de mogelijkheden.

NB:
Wilt u voor het boeken liever eerst nadere informatie over deze workshop ontvangen, vul dan ons contactformulier in. Na ontvangst hiervan informeren wij u zo spoedig mogelijk of nemen kontakt met u op. 

© 2019 - 2021 ByCaatje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel