BY CAATJE STANDAARD HIGH TEA

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 21,95 (exclusief 0% btw)

De By Caatje Standaard High Tea wordt in ons variabele servies geserveerd met 2 verschillende theesoorten en een gevarieerd assortiment hartige en zoete (voornamelijk) home-made lekkernijen. Wij gebruiken hierbij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige, losse, biologische thee. Bij theekeuze kunt u opgeven welke 2 theesoorten u wenst.

Mocht er sprake zijn van een allergie, dan vernemen wij dit uiteraard graag op het moment van de boeking, zodat wij hiervoor eventueel een passend alternatief kunnen bieden. Wij zijn vanwege de duurdere ingredienten helaas wel genoodzaakt om per persoon met allergie Euro 2,50 meerprijs in rekening te brengen. 

Onze high tea's zijn mogelijk op de donderdag en zaterdag en dienen minimaal 2 weken van te voren geboekt en betaald te worden. (Overige dagen in overleg.) 
Vul het aantal deelnemers in bij aantal en vermeld de datum en het tijdstip waarop u de high tea wenst.
Na uw aanmelding nemen wij altijd kontakt met u op of de gewenste datum mogelijk is. 
 

Minimum aantal personen    : 2

Kosten                                   : Euro 21,95 per persoon


Vermeldt u de gewenste locatie voor de door u bestelde high tea s.v.p. in het opmerkingenveld in uw bestelling: 

In verband met de huidige Corona-maatregelen kunt u deze high tea op dit moment helaas niet boeken voor op onze (externe) locatie in Hendrik-Ido-Ambacht, maar wel voor bij u thuis
In de plaatsen Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerk zijn de kosten zonder meerprijs. Voor overige plaatsen dient de meerprijs te worden afgestemd. Wij nemen dan nog kontakt met u op over de mogelijkheden. Na de high tea op uw locatie halen wij ons servies op afspraak bij u op. (Mocht er onverhoopt schade hieraan zijn ontstaan, zijn wij genoodzaakt de kosten hiervoor in rekening te brengen.) 

NB:
Wilt u voor het boeken liever eerst nadere informatie over deze high tea ontvangen, vul dan ons contactformulier in. Na ontvangst hiervan informeren wij u zo spoedig mogelijk of nemen kontakt met u op. 

© 2019 - 2021 ByCaatje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel