BY CAATJE KRAAMTEA / BABYSHOWER

Artikel 3 van 12
€ 24,95 (exclusief btw)

                       

Wilt u voor een zwangere of nieuwe mama een high tea met babythema organiseren, dan verzorgt By Caatje dit graag voor u!
Ook de versiering kunnen wij voor u verzorgen door middel van een optioneel feestpakket!
De prijzen zijn uiteenlopend en afhankelijk van uw wensen.

Minimum aantal personen    : 2 

De basisprijs van de By Caatje Kraamtea (inclusief babythema en leenservies, zonder feestpakket) bedraagt Euro 24,95 per persoon.
Klik daarom hier om uw wensen op te geven (aantal personen, voorkeur hapjes e.d.) en te informeren naar de mogelijkheden, zoals optioneel feestpakket!

Onze high tea's zijn normaal gesproken alleen mogelijk op de vrijdag, zaterdag en zondag. (In samenspraak kan wellicht ook op een andere dag uw high tea verzorgd worden.) Gelieve 2 weken van te voren te boeken en te betalen. Wil je met een kortere termijn bestellen, neem dan s.v.p. telefonisch kontakt op over de mogelijkheden op telefoonnummer 06-55977881.  

Vermeld u de gewenste locatie voor de door u bestelde high tea s.v.p. in het opmerkingenveld in uw bestelling.
In de plaatsen Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerk zijn de kosten zonder meerprijs. Voor overige plaatsen dient de meerprijs te worden afgestemd. Wij nemen dan nog kontakt met u op over de mogelijkheden. Na de high tea op uw locatie halen wij ons servies op afspraak bij u op. (Mocht er onverhoopt schade hieraan zijn ontstaan, zijn wij genoodzaakt de kosten hiervoor in rekening te brengen.) 

Voor uitbreiding van deze high tea met extra artikelen klik hier.  

Voor wijziging naar vlees, vis of vegetarisch kunnen wij eventueel een passend alteratief bieden.

Na afloop van een By Caatje Kraamtea ontvangt de zwangere/nieuwe mama een presentje van ons!

© 2019 - 2024 ByCaatje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel