BY CAATJE HIGH TEA BOXEN + LOSSE PRODUCTEN + SOEPEN

                                                                                                    

Gunt u iemand een "geluksmomentje", wilt u iemand een "hart onder de riem steken" of wilt u wellicht zelf een high tea geven, maar heeft u geen zin, tijd of mogelijkheid om de lekkernijen zelf te maken?, bestel dan onze By Caatje High Tea Box! Deze wordt geleverd in een mooie cateringdoos (zonder servies/bestek) welke is gevuld met diverse soorten biologische thee van hoge kwaliteit, heerlijke hartige en zoete lekkernijen (voornamelijk) home-made en voorzien van een instructie voor het opwarmen van sommige gerechten. Zowel voor de kleine als grote trek.
Het is nu ook mogelijk extra lekkers (waaronder pie's en diverse soepen) als aanvulling op de high tea boxen bij te bestellen. Zie de diverse losse artikelen op deze pagina.
De soepen zijn tevens los te bestellen als Soep-aan-huis service!

Voor deze boxen hoeft u niet de deur uit; wij brengen deze persoonlijk, zonder bezorgkosten en contactloos op de door u gewenste locatie binnen ons bezorggebied; Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk en Zwijndrecht. Contactloos afhalen op ons adres (op afspraak) is daarnaast ook mogelijk.

Wij benadrukken, dat de inhoud van de By Caatje High Tea boxen door By Caatje wordt gemaakt volgens de HACCP-regels; schoon en veilig dus!

De By Caatje High Tea Box is in diverse maten verkrijgbaar. De inhoud is wisselend.
Zie de actuele inhoud bij de verschillende maten.
Gelieve 2 weken van te voren te boeken en te betalen. Wilt u met een kortere termijn bestellen, neem dan s.v.p. telefonisch kontakt op over de mogelijkheden op telefoonnummer 06-55977881.  
Kies hoeveel boxen u wenst te bestellen, welke box u wenst en op welke dag en tijd deze bezorgd dient te worden.

Aflevering is mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag. Overige dagen wellicht in overleg. 

Tip:

Wilt u een High Tea Box cadeau geven en een felicitatiekaart (met/zonder tekst) bijvoegen, bestel deze dan eenvoudig via onze rubriek Felicitatiekaarten. Indien gewenst kunnen wij voor u daarop kosteloos een tekst vermelden.

 

 

 

                                                                                                                                                        

                                                                                                                                      

Sorteer op
© 2019 - 2024 ByCaatje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel