Retourneren

Ontbindingsrecht/herroepingsrecht
Mocht het zo zijn, dat u niet tevreden bent over het bestelde product, dan vernemen wij dit graag zo spoedig mogelijk na ontvangst van het product per mail (bycaatje@kpnmail.nl) of telefonisch (06-55977881). Deze melding dienen wij binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling te hebben ontvangen. Na deze melding heeft u het recht om het product (binnen 14 dagen) te retourneren naar:

By Caatje (retour)
Boskamp 14
3343 EB  HENDRIK-IDO-AMBACHT 

Wij dienen het in de originele verpakking en zonder beschadigingen retour te ontvangen. De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de consument. De kosten van ongefrankeerde verzendingen worden verrekend met het retour te ontvangen bedrag.
Voordat wij het voor dit product betaalde bedrag kunnen terugbetalen, dienen wij daartoe het ingevulde retourformulier van u te hebben ontvangen. Dit mag per mail (bycaatje@kpnmail.nl) toegezonden worden of bij retourzending van het product meegezonden te worden.  

Download HIER het retourformulier.
 

Beschadigingen
Elke bestelling wordt uiterst zorgvuldig verpakt, om beschadigingen tijdens de transport te voorkomen. Mochten er onverhoopt toch beschadigingen zijn ontstaan, dan vernemen wij dit graag zo spoedig mogelijk na ontvangen van het product per mail (bycaatje@kpnmail.nl) of telefonisch (06-55977881). Ook hiervoor geldt, dat u de beschadigde artikelen uiteraard mag retourneren. Na retourontvangst informeren wij u nader over de herlevering en terugbetaling van de verzendkosten*.

* Dit geldt niet voor bijvoorbeeld verzekerd of aangetekend verzenden.

© 2019 - 2024 ByCaatje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel